LLAEBIO

Netwerkevent LLAEBIO draait door is terug!

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Living Lab Agro-Ecologie & BIO
Plaats:
ILVO, Scheldeweg 68, Melle

Het ‘LLAEBIO draait door’-evenement wil personen die actief zijn rond agro-ecologische of biologische landbouw, dus zowel ambtenaren, onderzoekers als landbouwers, industrie, logistiek, enz.., met elkaar in contact te brengen en inspireren tot nieuwe acties rond duurzame landbouw. Ook ditmaal geven we tijdens het event een onderzoeker aan het woord over de resultaten van een afgerond onderzoeksproject naar duurzame landbouwpraktijken bij diverse soorten landbouwers. Daarnaast komen een aantal mensen uit het netwerk met een vraag aan bod, waarbij we samen met jullie expertise en inbreng naar mogelijke oplossingen zoeken. Tot slot geven we vanuit LLAEBIO een update over onze activiteiten en als afsluiter krijgen jullie de kans om een aantal (bio)percelen op het Instituut voor Landbouw, Visserij en Voedingsonderzoek (ILVO) te bezoeken. Afsluiten doen we met een gezellige lunch.

uitnodiging voor het event

 

Meer details van het programma, zoals sprekers en onderwerpen, vind je op de inschrijvingspagina.  Liefst voor 5 september inschrijven zodat wij jouw maaltijd op tijd kunnen voorzien.

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen of opmerkingen via llaebio@ilvo.vlaanderen.be of +32 9 272 23 95 tijdens de werkuren.
Hopelijk tot dan!