LLAEBIO

Boer en beleid in gesprek

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
Living Lab agro-ecologie en biologische landbouw
Plaats:
Carpool parking E17 Kruisem

Wil jij graag bijleren over landbouwpraktijken die rekening houden met de uitdagingen van de toekomst. Denk daarbij aan droogte, een stabiel inkomen en plaagbestrijding. Of wil je in gesprek gaan met beleidsmakers over de toekomst van landbouw? Op donderdag 2 juni kan je twee vliegen in één klap slaan! Kom meer te weten onder de afbeelding.

 

wandelaars in stal

 

Het Living Lab AE & BIO organiseert een excursie om landbouwers en beleidsmakers met elkaar in gesprek te laten gaan terwijl ze van het boerenleven en de omgang met het beleid proeven bij drie vernieuwende landbouwbedrijven. Door elkaars moeilijkheden te begrijpen en mogelijke oplossingen samen te bespreken zullen we in staat zijn om praktijken of maatregelen te herkennen die verschillende uitdagingen in de sector tegelijk aanpakken en ze zo robuuste landbouwbedrijven creëren.

We vertrekken samen met de bus om 9u00 stipt op de carpoolparking in Kruisem. Om 16u30 ten laatste zijn we terug op de vertrekplaats. Lunch is inbegrepen. Je kan ook individueel aansluiten bij één van de drie bedrijven als je je eigen vervoer voorziet. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met het interregproject TRANSAE.

Inschrijven kan via deze link en is verplicht voor 26 mei.

 

wandelaars akkerrand

 

Het programma

9u00   Carpool parking E17 Kruisem 

9u45   Bezoek ‘De zonnekouter’ www.dezonnekouter.be

11u30 Bezoek Purfruit + lunch   www.purfruit.be 

14u15 Bezoek Stijn De Wulf 

16u30 Aankomst carpool parking E17 Kruisem

 

Vragen of onduidelijkheden?

Stel gerust je vraag via llaebio@ilvo.vlaanderen.be of bel tussen 9u en 17u naar +32 9 272 23 95